8/8/07

DELICIOUS !




Sísí, aquí hi ha una petita mostra dels plats que vem menjar dimarts dia 31 de juliol al Celler de Can Roca, dia que passarà a la història no només perquè és l'aniversari del Juan-Mari Arzak, sinó perquè va ser un dia gloriós per nosaltres, la millor experiència gastronòmica de la nostra vida!!

Un dels millors regals de la meva vida (gràcies Juan!!!) va ser poder gaudir dels plats servits en el menú degustació que ofereixen en el restaurant, amb dues estrelles Michelin, que per mi ja els les podrien donar totes! Segurament si el lloc fos més acollidor, més cuidat, serien els millors (i no dic pas que no ho sigui).

La varietat de plats va ser suficient per sorprendre'ns cada vegada, per flipar i per atipar-nos, perquè tot i ser tastets de vàries coses, al final vem sortir amb la panxa plena.

Per fer-vos una idea de què vem menjar he penjat les fotos de la sopa de cirera (amb marisc), el cruixent de bacallà (o sigui cornes de bacallà) i el segon aperitiu format per: cloïssa, aigua de mar i herbes anissades; figues amb foie i Pedro Ximenez; i panses amb xerès (i no pas el gelat d'anxoves que veieu a la foto). I d'allò que no hi ha foto física, com per exemple el postes "Interpretació del perfum Be Delicious de DKNY", realment genial, elaborat amb compota de poma, boletes de meló naturals i congelades amb nitrògen líquid i flors.

Recomano a tothom un àpat al Celler de Can Roca, no pas cada dia perquè perdria l'encant de l'ocasió especial que vol ser, i perquè, no us enganyaré, l'economia no està per gaires alegries com aquesta!!